Despre noi

OFERTAFirma cu capital privat societatea S.C. DIMARO TRANSPORT S.R.L. isi desfasoara activitatea in domeniul de prestari servicii, constand in inchirieri utilaje pentru lucrari de constructii.
Venind in intampinarea avantului deosebit de cunoscut de domeniul constructiilor, precum si cererea din partea beneficiarilor de lucrari complexe si de foarte buna calitate, un important avantaj competitiv pe care firma S.C. DIMARO TRANSPORT S.R.L. o poate aduce partenerilor cu care lucreaza este furnizarea unei game noi si variate de utilaje de constructii cu marci de renume, conform noilor standarde in vigoare, precum si o echipa profesionista care prin pregatirea si experienta sa deservesc utilajele pe care le au in dotare.

S.C. DIMARO TRANSPORT S.R.L. are un portofoliu larg de lucrari, in prezent societatea avand un parc propriu de utilaje pe care le inchiriaza pentru orice tip de lucrari din domeniul constructiilor civile si industriale, drumuri, etc.
Profesionalismul, promtitudinea si preturile serviciilor oferite de S.C. DIMARO TRANSPORT S.R.L. fac dovada colaborarii fructuoase cu toti clientii firmei.